Profiteer van de beste Business Intelligence oplossingen
Om de beste kwaliteit te garanderen werkt Synaxion samen met marktleidende partijen op het gebied van Business Intelligence, analytics en gegevensbeheer. Hierdoor profiteert u altijd van de beste oplossing beschikbaar in de markt.

QlikView
Synaxion is sinds 2011 gecertificeerd partner van Qlik, marktleider op het gebied van Business Intelligence en Visual Analytics. Het platform QlikView is in veel van onze oplossingen standaard geïntegreerd en al onze standaard dashboards en content zijn gebaseerd op de technologie van Qlik. Het platform onderscheidt zich door de grafische weergave van de analyses en de associatieve en gebruiksvriendelijke zoekmogelijkheden. Daarnaast zet QlikView de gebruiker centraal door middel van selfservice Business Intelligence, waardoor iedereen binnen de organisatie data kan exploreren en interactieve analyses kan maken. Daarnaast is QlikView toegankelijk via ieder device. Ons team heeft ruimte ervaring met het ontwikkelen en implementeren van QlikView.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van QlikView? Synaxion laat u graag kennismaken met de flexibiliteit en eenvoud.

Qlik partners

Dat Synaxion veel marktkennis heeft staat buiten kijf. Door de jaren heen hebben ze oplossingen ontwikkeld die volledig gestandaardiseerd en schaalbaar zijn en bovendien beschikbaar voor diverse domeinen. Qlik wilde hier graag op aanhaken om aan te tonen wat de toegevoegde waarde is van het slim gebruik maken van data. Door de integratie met Qlik-technologie kunnen er nu veel sneller slimme beslissingen worden genomen die goed gefundeerd zijn. Dit stelt organisaties in staat om optimaal gebruik te maken van de kennis en data die zij in huis hebben.

Sabine Palinckx, Country Manager Benelux bij Qlik

We zijn erg blij met Qlik als partner. Dit jaar hebben we met het Synaxion platform, Powered by Qlik, stappen gezet om BI nóg toegankelijker te maken. Dit nieuwe platform is een middel voor gemeenten om op een laagdrempelige manier inzicht in te krijgen en beslissingen te kunnen nemen op basis van data. De toevoeging van de krachtige technologie van Qlik, welke we zowel op basis van SaaS als on-premise kunnen aanbieden, is zeer waardevol en resulteert in een visueel zeer sterke oplossing. We zijn nu in staat om onze kwaliteitsmonitors en BI oplossingen sneller aan te bieden. Dit platform is een unieke propositie en kunnen gemeente specifieke content bundelen met de benodigde QlikView licenties voor 1 prijs per jaar.

Pim van Stiphout, commercieel manager bij Synaxion

KONDAR Gegevensbeheer
Om gemeentes optimaal te ondersteunen in gegevensbeheer is KONDAR Gegevensbeheer partner van Synaxion. KONDAR Gegevensbeheer is als dienstverlener specialist op het gebied van de basisregistraties en de distributie hiervan. Het platform Toolbox van KONDAR is in de Kwaliteitsmonitor Gegevensbeheer geïntegreerd. Met deze monitor krijgt u dagelijks een overzicht van alle (fout)meldingen van het datadistributiesysteem. De controles kunnen ad hoc in productietijd worden uitgevoerd en zijn in enkele minuten klaar en detailinformatie wordt getoond. Hierdoor krijgen organisaties die gegevens uit de basisregistraties gebruiken, beter inzicht in de kwaliteit van die gegevens. Wilt u kennis maken met de kwaliteitsmonitors die wij speciaal voor gemeentes ontwikkeld hebben?

BCT

BCT gelooft dat kritische informatie proactief ter beschikking moet zijn voor de juiste mensen om professioneel te kunnen handelen. BCT heeft met succes ruim 800 organisaties geholpen met het realiseren van hun ambities op het gebied van Enterprise Information Management (EIM). Dit betekent dat er dagelijks meer dan 150.000 eindgebruikers werken met de software van BCT.
De klanten van BCT bevinden zich in diverse branches zoals: de overheid, regionale diensten, onderwijs, zorg en woningcorporaties. Synaxion en BCT werken samen om BI en Monitoring geïntegreerd in BCT producten aan te bieden. Met dashboards, KPI’s en content wordt BI en Monitoring toegankelijk, zonder langdurige trajecten.