Finance-to-report
Door middel van Finance-to-Report Proces Controls krijgt uw organisatie onder andere inzicht in de betaalcycli, openstaande rekeningen en de rapportagemogelijkheden voor het afsluiten van financiële termijnen. Afwijkingen tussen de afgesproken targets en daadwerkelijke performance worden automatisch gecontroleerd en gerapporteerd. Zo weet u precies waar u aan toe bent en hoe uw bedrijf hier op in kan spelen.

Purchase-to-Pay
Met Synaxion’s Purchase-to-Pay heeft uw organisatie inzicht in alle inkoopinformatie, inclusief de ingekochte goederen of diensten, bestelde orders, configuratie-instellingen en facturen van leveranciers. Hierin worden afwijkingen tussen het doel en de daadwerkelijke prestatiegegevens automatisch gecontroleerd en gerapporteerd. Door één eenvoudig overzicht heeft u een duidelijk overzicht in uw inkoopinformatie en bespaart u zo tijd en geld.

Order-to-Cash
Met de Order-to-cash Proces Controls helpt Synaxion uw organisatie met het monitoren en inzichtelijk krijgen van het gehele proces van de order tot betaling. Hoe lang staan rekeningen uit? Hoeveel rekeningen zijn nog niet betaald en welke orders zijn nog niet bevestigd? Deze oplossing maakt alle processen die te maken hebben met order-to-cash inzichtelijk, waardoor organisaties de klanttevredenheid kunnen verhogen en kosten reduceren.

Segregation of Duties
Synaxion’s Segregation of Duties (SoD) voor SAP stelt organisaties in staat om conflicten in functiescheiding te monitoren en deze risico’s in SAP te identificeren en hierop gerichte acties te nemen. Door middel van een simpele scorecard is eenvoudig zichtbaar hoe uw organisatie ervoor staat met betrekking tot de segregation of duties.

User Activity
Synaxion User Activity Proces Controls biedt uw organisatie gedetailleerde informatie over het gebruik van uw SAP-systeem. Denk hierbij aan informatie over ongebruikte accounts, specifieke machtigingen en functies. Hiermee kunt u in een handomdraai kosten en fouten minimaliseren. Dit alles gepresenteerd in overzichtelijke dashboards met drill-down functionaliteit.

content en software

Krachtige software in combinatie met sterke content voor Monitoring & Auditing. Resultaten worden gepresenteerd in duidelijke, visueel aantrekkelijke dashboards en rapportages.

geavanceerde controles

Geavanceerde controles op iedere boeking tot op detailniveau zonder handmatige invoer van gegevens en zonder tussenkomst van een (applicatie)beheerder.

proven technology

Ontwikkeld door vakinhoudelijke experts. Onze oplossingen hebben zich bij diverse multinationals bewezen.