Het werven, binden en behouden van klanten is voor organisaties van levensbelang. Zonder deze klanten is er namelijk geen bestaansrecht. De afgelopen jaren staan klantbeleving en customer experience dan ook hoog op het prioriteitenlijstje. Bedrijven halen alles uit de kast om te voldoen aan een goede klantenservice, de klant volledig centraal te zetten en in te spelen op een goede klantbeleving. Door de komst van een ontelbare hoeveelheid aan digitale kanalen en online interacties, is het voor veel organisaties echter een uitdaging om dit te bewerkstelligen. Eén foutje en Twitter ontploft met negatieve recensies. Klanten zijn veeleisender geworden, willen meer transparantie en zijn kritischer in hun aankopen. Daarbij eisen ze een op maat gemaakte persoonlijke dienstverlening die direct aan hun behoeftes voldoet. Voor een klantcontactcentrum betekent dit dat zij moeten werken aan excellent klantcontact, om zo de klant te winnen en te behouden. Inzicht in de individuele situaties van de klant is daarom van groot belang om die relatie op te bouwen. De klant wil niet met drie verschillende mensen in gesprek en telkens opnieuw het verhaal hoeven doen, maar een snelle en duidelijke oplossing.

 

Om KCC’s hierbij te helpen leveren wij een monitoring oplossing speciaal voor callcenters. De kwaliteitsmonitor KCC helpt met geautomatiseerde registratie en planning van contactevaluaties. Deze kunnen betrekking hebben op in- en outbound telefonie, e-mail en social media. Op basis van de vastgelegde evaluaties kan met scorecards en dashboards prestaties gemonitord worden, analyses worden uitgevoerd, trends gevolgd en benchmarks worden gedaan.

zicht op kwaliteit van klantcontact

Een gebruikersvriendelijk instrument voor het monitoren en evalueren van klantcontacten. Resultaten zijn direct zichtbaar in visueel aantrekkelijke dashboards en rapportages. Iedere monitor en agent kan beschikken over gedetailleerde informatie en verbeteracties.

geautomatiseerde planning

De tool “leert” zelf en plant evaluaties volledig geautomatiseerd in.

eenvoudig in gesprek en snelle implementatie

Eenvoudig in gebruik en snel resultaat door een korte implementatieperiode. De kwaliteitsmonitor is indien gewenst helemaal naar wens in te richten, zodat deze past binnen uw visie van klantcontact.

Dashboards & rapportages
Callcenters beschikken over grote hoeveelheden data uit diverse systemen, zowel intern als extern. Het automatiseren van rapportages is daarbij vaak een grote uitdaging.
Rapportagetools zijn vaak niet ingericht tegen een continu veranderende informatiebehoefte en worden daardoor niet als flexibel genoeg ervaren. Een callcenter is een dynamische omgeving, waar alles draait om productiviteit, klanttevredenheid, contactkwaliteit, wachttijden en inzetbaarheid van adviseurs.

Synaxion heeft een complete dashboard- en rapportageomgeving beschikbaar volledig conform ECCS standaarden. Deze tool stelt de organisatie in staat om op eenvoudige wijze dashboards en rapportages te raadplegen voor analyses, audits en verantwoording.
Met de Synaxion software is het mogelijk om interactieve dashboards ter beschikking te stellen aan alle adviseurs op het callcenter. De informatie in de dashboards is specifiek toegesneden op de adviseur zelf en zijn/haar klantcontacten, NPS score, productiviteit enzovoorts.

Synaxion Platform
Zowel de KCC monitor als de tool voor dashboards en rapportages is volledig op basis van SaaS, of desgewenst On-Premise. Voor één bedrag per jaar, beschikt u over een compleet instrument welke modulair is op te bouwen.